Trouble posting

Having problems using the forum. Ask your questions here.

Moderators: Bruce, DPS, Russ

Post Reply
User avatar
Mike
Posts: 55
Joined: Wed Jul 26, 2017 3:20 pm
Location: California

Trouble posting

Post by Mike » Sun May 27, 2018 9:14 am

Something that started happening yesterday,if I go to post with out "preview" The site just hangs up and I get a red error messageThe submitted form was invalid. Try submitting again,this has happened three time since yesterday,If I preview first it seems to post normally



YNPjeepers
Posts: 7
Joined: Tue Aug 01, 2017 3:35 pm

Re: Trouble posting

Post by YNPjeepers » Wed May 30, 2018 5:28 pm

This happened to me as well, Saturday evening. I thought it was just me doing something wrong.


I believe that there is a subtle magnetism in Nature, which, if we unconsciously yield to it, will direct us aright.
Henry David Thoreau

User avatar
JimO
Posts: 36
Joined: Fri Aug 04, 2017 6:08 am
Location: Kansas

Re: Trouble posting

Post by JimO » Thu May 31, 2018 1:07 pm

Ditto.



Bruce
Posts: 25
Joined: Mon Jul 17, 2017 9:18 am

Re: Trouble posting

Post by Bruce » Fri Sep 07, 2018 10:13 am

I realize this is an old thread, but I am curious if anyone else is having this problem now?

- Bruce


Owner, Yellowstone.Net
Personal website, brucegourley.com

User avatar
Mike
Posts: 55
Joined: Wed Jul 26, 2017 3:20 pm
Location: California

Re: Trouble posting

Post by Mike » Thu Sep 13, 2018 8:46 am

Yes,it is still happening,last post Thu Sep 13, 2018 7:44 am



Mike W.
Posts: 36
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:11 pm

Re: Trouble posting

Post by Mike W. » Wed Oct 03, 2018 9:53 pm

I normally preview all posts and I get it when it hit Preview. But if I hit Preview again it works like it should. Since it works the second time I'd describe it as more of an inconvenience than anything else.



Post Reply