Got Some Pix for You

There is only one Wonderland, but let's also talk about and share photos of other national parks.

Moderators: Bruce, DPS

yellvet
Posts: 191
Joined: Tue Aug 01, 2017 5:54 pm

Got Some Pix for You

Post by yellvet » Mon Apr 15, 2019 11:36 am

Greetings to all. It's been a while since I've posted any pix, but I thought that some of you might enjoy seeing some wildfire sunset pix from last August's Bacon Rind Fire near West Yellowstone and some recent pix that I took this past week, right after we got home from SoCal. Seems like our area had the worst winter on record and it's still snowing....argh. But all my favorite wildlife buddies are back and have been welcoming me home: George and Greta , the mated goose couple and Max and Margie my favorite sandhill crane couple. So despite all the gloomy weather, the local critters have given me hope that spring is just around the corner. Enjoy the pix!
Image[/url]P1060115E by Paula L. Jensen, on Flickr[/img]
Last edited by yellvet on Fri Apr 19, 2019 5:13 pm, edited 2 times in total.



yellvet
Posts: 191
Joined: Tue Aug 01, 2017 5:54 pm

Re: Got Some Pix for You

Post by yellvet » Wed Apr 17, 2019 8:05 pm

My pix are on Flickr but, for some reason, I can't get them to post here. Is there a problem posting pix from Flickr to the Y-Net Forums or do I need a remedial course? I thought I was following the instructions correctly. But I must be doing something wrong. Has something changed? Am I using the wrong icon arrow on Flickr to pick up the link to the image? I've been using the "photo share icon" and NOT the "download photo" icon. This has worked in the past but now I can't get it to work. I also can't find the BBCode for the picture on Flickr anymore. Any help would be greatly appreciated. Thanks a bunch!



Steve
Posts: 23
Joined: Thu Jul 27, 2017 6:09 pm
Contact:

Re: Got Some Pix for You

Post by Steve » Wed Apr 17, 2019 9:39 pm

You're missing the front tag [ img ]
on Flickr, R click the image to get the image location
Image



yellvet
Posts: 191
Joined: Tue Aug 01, 2017 5:54 pm

Re: Got Some Pix for You

Post by yellvet » Thu Apr 18, 2019 2:12 pm

Many thanks, Steve. I'll give that a whirl.



yellvet
Posts: 191
Joined: Tue Aug 01, 2017 5:54 pm

Re: Got Some Pix for You

Post by yellvet » Fri Apr 19, 2019 9:26 am

Image
Last edited by yellvet on Sun Apr 21, 2019 8:09 pm, edited 2 times in total.



yellvet
Posts: 191
Joined: Tue Aug 01, 2017 5:54 pm

Re: Got Some Pix for You

Post by yellvet » Fri Apr 19, 2019 9:40 am

It still isn't working, Steve. When I R-clicked the image I selected the option "copy the image location" from the drop -down menu...then I copied the image location, then inserted the image location between the two "img" tags in my Y-Net post. Think I'll give it a rest for a few days and then will see what happens. Hope everyone has a nice Easter!



yellvet
Posts: 191
Joined: Tue Aug 01, 2017 5:54 pm

Re: Got Some Pix for You

Post by yellvet » Fri Apr 19, 2019 4:54 pm

Image



Steve
Posts: 23
Joined: Thu Jul 27, 2017 6:09 pm
Contact:

Re: Got Some Pix for You

Post by Steve » Mon Apr 22, 2019 5:46 pm

your url from Flickr should look like this
://live.staticflickr.com/1968/45141170622_dc8cc166cd_c.jpg
Note> I removed the https , which you should NOT do.
You could have your privacy settings at Flickr too strong. ?? maybe, since the takeover??
You should click on All Sizes first, not the url from the image when you first click on it. Click the image, select a size through all sizes and use the url from that( R click on the image)



yellvet
Posts: 191
Joined: Tue Aug 01, 2017 5:54 pm

Re: Got Some Pix for You

Post by yellvet » Tue Apr 23, 2019 12:16 pm

It still isn't working, Steve. Perhaps I need to allow the downloading of images on my Flickr account. I went back to a Flickr pro account recently and it looks like the downloading of images is prohibited... even for the image owner. That might be the reason why I can't get the BBcode. I'll check it out.



Steve
Posts: 23
Joined: Thu Jul 27, 2017 6:09 pm
Contact:

Re: Got Some Pix for You

Post by Steve » Tue Apr 23, 2019 6:09 pm

It's not the Pro account. It may be your security settings though. I can't do this with yours, but I can with Larry's and he has a pro account too.
Image



Post Reply